Broșa-minune

Domnul să-ți fie desfătarea, și El îți va da tot ce-ți dorește inima. (Psalmii 37:4)

Trebuia să particip la o întrunire în Houston, Texas, pe data de 5 august 2017. În timp ce îmi făceam bagajul, mi-am pus acolo și o bluză albastră, cu flori, la care aveam o broșă care se asorta. Am prins broșa de bluză, astfel încât să îmi fie mai ușor să o găsesc.

Cum am ajuns la hotel în Houston, am început să îmi despachetez valiza și mi-am pus hainele în dulap. După câteva zile, am hotărât să port bluza albastră. Când m-am dus să mă îmbrac, nu am văzut broșa albastră prinsă de bluză. Chiar m-amrugat și am căutat în valiză de câteva ori. Apoi m-am uitat în dulap, sub pat și peste tot în acea cameră mică de hotel, dar fără rezultat. M-am întristat la gândul că îmi pierdusem broșa, pentru că era una dintre broșele mele preferate. În cele din urmă, mi-a trecut un gând prin minte că poate camerista de la hotel o aspirase și nu aveam să o mai găsesc niciodată.

După ce m-am întors acasă de la întrunire, de fiecare dată când mă îmbrăcam mă gândeam la broșă și îmi părea rău că o pierdusem. Dar apoi m-am gândit că nu ar trebui să mă agăț de un lucru atât de neimportant, ca pierderea unei broșe.

Două luni și jumătate mai târziu, pe 20 octombrie, din întâmplare am observat ceva mic pe podea, lângă cufărul de cedru din dormitor.

Când m-am dus mai aproape să văd ce era, am fost șocată să văd că era broșa mea pierdută! Pur și simplu nu îmi venea să cred, nici nu îmi puteam explica modul în care ajunsese acolo, deoarece eu aspirasem camera de mai multe ori în acea zonă. Cum se putea să mai fie încă acolo, după atâtea zile?

Cred cu tărie că un înger a păzit acea broșă ca răspuns la rugăciunile mele. De îndată I-am mulțumit lui Dumnezeu că mi-a ascultat rugăciunea și că m-a ajutat să îmi recuperez broșa. Am experimentat de multe ori că, în lucruri uneori foarte mărunte și nesemnificative, Dumnezeu aude și răspunde rugăciunilor noastre. Aceste experiențe întotdeauna îmi întăresc credința și încrederea în Dumnezeul meu iubitor.

Nimic nu este prea mic sau prea mare pentru Dumnezeu, atunci când ne rugăm. Indiferent cu ce te confrunți în viață, draga mea soră, te rog să îți amintești că lui Dumnezeu Îi pasă și că El te iubește mai mult decât vei ști vreodată; El îți va auzi rugăciunile și îți va răspunde!

Stella Thomas

Carolyn Sutton
Carolyn Sutton
Un devoțional zilnic scris de femei, pentru femei

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor