ROAGĂ-TE!

Rugaţi-vă neîncetat.
1 Tesaloniceni 5:17

„Viața noastră trebuie să cuprindă două aspecte — o viață de cugetare, de rugăciune tăcută, și o viață de acțiune, de muncă serioasă…. Dumnezeu ne cere să fim niște epistole vii, cunoscute și citite de toți oamenii. Sufletul care se îndreaptă spre Dumnezeu prin rugăciune zilnică și stăruitoare spre a primi putere și susținere va avea aspirații nobile, o înțelegere clară a adevărului și a datoriei, scopuri înalte în activitate și o foame și sete continuă după neprihănire.” (Rg 25.4)

Dacă ai uita tot ce ai citit în devoționalele din acest an, dar vei ține minte toată viața ta acest pasaj, este extraordinar.

Pentru această ultimă zi din an, ia-ți timp mai mult pentru rugăciune.

Provocare: Pentru ultima zi, pentru ultima oară, te invit să-ți scrii în agendă pasajul de mai sus și… să te rogi!

Un an de rugăciune și actiune
Un an de rugăciune și actiune
Vei trăi cu adevărat fericirea exprimată în cuvintele pe care le găsești în devoțional abia atunci când vei înțelege cu adevărat textul: „Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” (Matei 6:33). Și, doar înțelegând iubirea nemăsurată ascunsă în cuvintele acestui îndemn, vei putea simți cu adevărat dorința acută de a practica, de a îngloba în viața ta, îndemnurile devoționalului. Fiecare devoțional este un restart pentru fiecare zi - „trăiește fiecare zi, nu aștepta o zi ca să trăiești”. Caută să-ți amintești pe parcursul zilei ceea ce citești dimineața, păstrând astfel neîncetat legătura cu Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video