STRIGĂ ȘI SCRIE DE BUCURIE!

Strigaţi de bucurie către Domnul, toţi locuitorii pământului! Slujiţi Domnului cu bucurie, veniți cu veselie înaintea Lui! Să știţi că Domnul este Dumnezeu! El ne-a făcut, ai Lui suntem: noi suntem poporul Lui și turma pășunii Lui. Intraţi cu laude pe porţile Lui, intraţi cu cântări în curţile Lui! Lăudaţi-L și binecuvântaţi-I Numele! Căci Domnul este bun; bunătatea Lui ţine în veci și credincioșia Lui, din neam în neam.
Psalmii 100

Spre finalul acestui an, nu-mi doresc decât să te fi putut bucura de modul vădit în care Dumnezeu a lucrat în viața ta. Să fi trecut cu bine peste căldura verii și să te împaci cu frigul iernii. Să ai cele necesare unui trai decent. Să fi îndeplinit cu seriozitate provocările. Să te fi apropiat mai mult de Dumnezeu, de familie, de alți exploratori și de vecini. Să te fi lăsat condus de Dumnezeu în cele mai mici lucruri și viața ta să fie mai bună. Să poți spune: din anul 2023, ceva bun s-a întâmplat în viața mea, sunt un explorator adevărat: din 2023, viața mea s-a schimbat.

Provocare: Scrie mai jos psalmul tău de laudă la adresa lui Dumnezeu pentru binefacerile pe care le-a făcut în viața ta în anul care tocmai s-a scurs.

Un an de rugăciune și actiune
Un an de rugăciune și actiune
Vei trăi cu adevărat fericirea exprimată în cuvintele pe care le găsești în devoțional abia atunci când vei înțelege cu adevărat textul: „Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” (Matei 6:33). Și, doar înțelegând iubirea nemăsurată ascunsă în cuvintele acestui îndemn, vei putea simți cu adevărat dorința acută de a practica, de a îngloba în viața ta, îndemnurile devoționalului. Fiecare devoțional este un restart pentru fiecare zi - „trăiește fiecare zi, nu aștepta o zi ca să trăiești”. Caută să-ți amintești pe parcursul zilei ceea ce citești dimineața, păstrând astfel neîncetat legătura cu Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor