ÎN BRAȚE…

Și a născut pe Fiul ei cel întâi născut, L-a înfășat în scutece și L-a culcat într-o iesle, pentru că în casa de poposire nu era loc pentru ei.
Luca 2:7

ÎMBRĂȚIȘARE

În brațe vreau
e-așa de cald și bine,
În brațe vreau,
sunt chiar în siguranță,
În brațe vreau,
mă simt iubit,
În brațe vreau,
și lacrima-mi dispare,
În brațe vreau,
căci foamea-mi potolește,
În brațe vreau,
Singurul meu loc
e-n brațe.

Îmi place atât de mult când se apropie Anul Nou. Să miroasă a mâncare și a voie bună e o binecuvântare. Ba chiar mirosul portocalelor proaspăt desfăcute mă îmbie și îmi aduce aminte de copilărie.

De când mă știu, în această perioadă a anului avem casa plină de musafiri. Și, da, îmi plac și musafirii. Îmi place să stau în bucătărie să pregătesc „ceva bun” pentru musafiri.

Din câte văd în jur, nu sunt singura care se bucură de finalul de an. Ei bine, ce vreau să spun nu e nou, dar nu e nici vechi. E valabil mereu, chiar și când suntem foarte aglomerați.

Îmbrățișările aduc voie bună, sănătate și amintiri frumoase. Când vin musafirii, zâmbim, deschidem brațele și ne bucurăm de îmbrățișări calde.

Bucură-te și tu de anul care a trecut și de întâlnirile cu cei dragi. Mai mult decât atât, așază-te în brațele lui Hristos, acolo e cel mai sigur, iar anul care vine să te poarte El în siguranță.

Provocare: De fiecare dată când te întâlnești azi cu cineva cunoscut, oferă-i o îmbrățișare. Mai ales dacă astăzi sărbătorește nașterea lui Isus, ai un motiv în plus de bucuria acestei minuni.

Un an de rugăciune și actiune
Un an de rugăciune și actiune
Vei trăi cu adevărat fericirea exprimată în cuvintele pe care le găsești în devoțional abia atunci când vei înțelege cu adevărat textul: „Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” (Matei 6:33). Și, doar înțelegând iubirea nemăsurată ascunsă în cuvintele acestui îndemn, vei putea simți cu adevărat dorința acută de a practica, de a îngloba în viața ta, îndemnurile devoționalului. Fiecare devoțional este un restart pentru fiecare zi - „trăiește fiecare zi, nu aștepta o zi ca să trăiești”. Caută să-ți amintești pe parcursul zilei ceea ce citești dimineața, păstrând astfel neîncetat legătura cu Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor