LASĂ DEOPARTE ACTIVITĂȚILE CARE ÎȚI PIERD SUFLETUL!

Celui cu inima tare, Tu-i chezășuiești pacea; da, pacea, căci se încrede în Tine.
Isaia 26:3

„Fratele Faulkhead a cerut să mă vadă. Cazul său îmi era pe suflet. I-am spus că am o solie pentru el și soția lui, solie pe care m-am pregătit de câteva ori să le-o trimit, însă Duhul Domnului m-a oprit să fac acest lucru. I-am cerut să stabilim o dată când îi pot vedea. El mi-a răspuns: «Sunt bucuros că nu mi-ai trimis o comunicare scrisă; prefer să aud acum solia de pe buzele tale; dacă ar fi venit la mine altfel, nu cred că mi-ar fi folosit la ceva.»

Eram foarte obosită, căci participasem la încheierea școlii în acea zi; însă m-am ridicat din patul unde stătusem întinsă și i-am citit timp de trei ore. Inima lui a fost înduioșată… A spus: «Accept fiecare cuvânt; totul mi se potrivește.» O mare parte din ceea ce am citit era legat de biroul Echo. Domnul îmi descoperise de asemenea legătura fratelui Faulkhead cu francmasonii și mi-a spus clar că, dacă el nu va întrerupe orice legătură cu aceste organizații, își va pierde sufletul.

El a spus: «Accept lumina pe care Domnul mi-a trimis-o prin tine. Voi acționa în conformitate cu aceasta. Sunt membru în cinci loje și alte trei loje sunt acum sub controlul meu. Eu le fac toate afacerile. Acum nu voi mai participa la întâlnirile lor și îmi voi încheia relațiile cu ei cât de repede cu putință…»

Fratele Faulkhead i-a spus fratelui D și altora că eu făcusem semnul special, cunoscut doar de cei din ordinul superior al masonilor, în care tocmai intrase. El a spus că eu nu cunoșteam acest semn și că nu fusesem conștientă când am făcut acest semn către el. Aceasta a constituit pentru el o dovadă specială că Domnul lucra prin mine pentru a-i salva sufletul.” (AÎ)

Provocare: Dacă ai telefon sau laptop, șterge din el conturi, jocuri, rețele de socializare, grupuri (activități sau lucruri)… care te fac să-ți „pierzi sufletul”, care nu te ajută să te dezvolți, nu te învață, nu te întăresc spiritual și nici nu îți explică o specializare sau ceva legat de explo.

Un an de rugăciune și actiune
Un an de rugăciune și actiune
Vei trăi cu adevărat fericirea exprimată în cuvintele pe care le găsești în devoțional abia atunci când vei înțelege cu adevărat textul: „Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” (Matei 6:33). Și, doar înțelegând iubirea nemăsurată ascunsă în cuvintele acestui îndemn, vei putea simți cu adevărat dorința acută de a practica, de a îngloba în viața ta, îndemnurile devoționalului. Fiecare devoțional este un restart pentru fiecare zi - „trăiește fiecare zi, nu aștepta o zi ca să trăiești”. Caută să-ți amintești pe parcursul zilei ceea ce citești dimineața, păstrând astfel neîncetat legătura cu Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor