AȘ VREA SĂ…

Un lucru cer de la Domnul și-l doresc fierbinte: aș vrea să locuiesc toată viaţa mea în Casa Domnului, ca să privesc frumuseţea Domnului și să mă minunez de Templul Lui.
Psalmii 27:4

Să te plimbi prin pădure sau prin parc; să mănânci mâncarea preferată sau să bei un pahar de apă rece; să joci fotbal sau volei; să dormi sau să privești; să alergi sau să stai; să joci activity sau Turnul Babel; să mergi la teatru sau la concert simfonic; să vezi marea sau muntele; să povestești cu familia sau cu vecinii; să cânți sau să te rogi; să ajuți sau să muncești; să citești sau să asculți cum cântă păsările; să vizitezi un bolnav sau un bătrân; să faci curat în casă sau afară; să îmbrățișezi sau să râzi; să înveți sau să descoperi lucruri noi; să ajuți pe mama sau pe tata; să cânți la pian sau la blockflote; să joci queens sau macaua…

Sunt atâtea lucruri frumoase pe care le poate face, avea sau inventa un explorator… De ce trebuie să spui uneori: Dacă nu îmi dai acum telefonul, am să …; dacă nu mă lași acum să ies cu prietenii, am să …; dacă nu îmi iei bicicletă, am să …; dacă nu mă duc azi la mall, am să …; dacă nu îmi cumperi această haină, am să…

Ei bine, atunci când vei fi adult, vei vedea lucrurile din altă perspectivă, de aceea… până una alta mergi pe sfaturile Bibliei și ale părinților. Să ai o zi extraordinară!

Provocare: Răspunde cu calm și pozitiv la orice discuție vei avea azi cu părinții. Dacă nu înțelegi ceva, întreabă politicos: Îmi poți explica de ce…?

Un an de rugăciune și actiune
Un an de rugăciune și actiune
Vei trăi cu adevărat fericirea exprimată în cuvintele pe care le găsești în devoțional abia atunci când vei înțelege cu adevărat textul: „Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” (Matei 6:33). Și, doar înțelegând iubirea nemăsurată ascunsă în cuvintele acestui îndemn, vei putea simți cu adevărat dorința acută de a practica, de a îngloba în viața ta, îndemnurile devoționalului. Fiecare devoțional este un restart pentru fiecare zi - „trăiește fiecare zi, nu aștepta o zi ca să trăiești”. Caută să-ți amintești pe parcursul zilei ceea ce citești dimineața, păstrând astfel neîncetat legătura cu Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video