URMEAZĂ VISUL LUI HRISTOS! (II)

Orice lucru, El îl face frumos la vremea lui. A pus în inima lor chiar și gândul veșniciei, măcar că omul nu poate cuprinde, de la început până la sfârșit, lucrarea pe care a făcut-o Dumnezeu.
Eclesiastul 3:11

Sylvester Stallone și Sasha, soția lui, s-au mutat la Hollywood. Stallone mergea la audiții la agenții și studiouri, în urma cărora a obținut câteva roluri episodice în filme și seriale TV. În acest timp a continuat să scrie, chiar dacă avea foarte puțini bani.

Până la urmă, Stallone a reușit. Cel mai popular personaj creat de Sylvester Stallone, Rocky Balboa, a prins viață într-o noapte de la sfârșitul lunii martie 1975, după vizionarea unui meci de box.

Inspirat, Stallone s-a încuiat într-o cameră timp de trei zile, în care a scris scenariul filmului. Mai mulți producători s-au arătat interesați de scenariu, dar Stallone a insistat că nu-l vinde decât cu condiția să joace el însuși în rolul titular. Ofertele au crescut substanțial, de la câteva zeci de mii de dolari la peste o sută, producătorii dorind o vedetă consacrată în rolul principal.

Deși nu mai avea în cont decât aproximativ 100 de dolari, Stallone s-a ținut ferm pe poziție. În cele din urmă, au căzut de acord că Stallone va interpreta rolul, cu anumite condiții.

La acest film s-au încasat mulți bani, atât în Statele Unite și Canada, cât și în restul lumii. De asemenea, filmul a fost nominalizat la zece Premii Oscar. Sylvester a fost nominalizat ca cel mai bun actor și cel mai bun scenarist. În istoria filmului, doar patru vedete se pot mândri cu distincția de a fi nominalizați la Oscar în același an ca actor și scenarist: Charlie Chaplin, Orson Welles, Woody Allen și Sylvester Stallone.

Acum, revino cu imaginația în cămăruța ta și la situația ta. Îți este greu? Îți este ușor? Ai toate cele necesare? Ai un vis care-ți dorești să devină realitate? Nu un vis care să arate lunii doar imagini create, desenate, trucate și așa mai departe… Un vis care să-ți îndeplinească dorința pe care a pus-o Hristos în tine: „A pus în inima lor chiar și gândul veșniciei.”

Provocare: Scrie pe o foaie o scrisoare vorbind despre visul tău. Încheie cu data și expresia „eu, exploratorul …. lupt pentru visul meu, pentru că Îl am alături pe Hristos”. Împăturește hârtia, sigileaz-o și scrie pe ea: „De desfăcut în anul 2043.”

Păstreaz-o până în anul 2043. Dacă încă vom mai fi pe acest pământ.

Un an de rugăciune și actiune
Un an de rugăciune și actiune
Vei trăi cu adevărat fericirea exprimată în cuvintele pe care le găsești în devoțional abia atunci când vei înțelege cu adevărat textul: „Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” (Matei 6:33). Și, doar înțelegând iubirea nemăsurată ascunsă în cuvintele acestui îndemn, vei putea simți cu adevărat dorința acută de a practica, de a îngloba în viața ta, îndemnurile devoționalului. Fiecare devoțional este un restart pentru fiecare zi - „trăiește fiecare zi, nu aștepta o zi ca să trăiești”. Caută să-ți amintești pe parcursul zilei ceea ce citești dimineața, păstrând astfel neîncetat legătura cu Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor