BINECUVÂNTAT

Binecuvântat să fie Dumnezeu, Tatăl Domnului nostru, Isus Hristos, care ne-a binecuvântat cu tot felul de binecuvântări duhovnicești, în locurile cerești, în Hristos.
Efeseni 1:3

Alexandru Ciucureanu s-a născut pe 27 septembrie 1903, la Ciucurova, în Tulcea și a murit pe 27 decembrie 1977, la București. A fost un pictor român, membru corespondent (din 1963) al Academiei Române și profesor.

Trei dintre cele mai cunoscute opere ale sale sunt: Natură statică cu vase și flori, Jucătoarea de șah și Olga Bancic pe eșafod.

Astăzi nu ți-am spus despre un mare talent, despre un erou sau despre un inventator, ci despre un simplu pictor. Nu trebuie să învârți pietre de moară sau să muți munți pentru ca Hristos să fi murit pentru tine sau să-ți fi dat măcar un talant.

Dumnezeu cu siguranță a pus și în tine un talant. Descoperă-l (dacă nu ai făcut-o deja) și pune-l în valoare spre slava Lui.

Provocare: Discută cu un poet, pictor, muzician sau actor și află cum și-a descoperit talentul cu care a fost înzestrat.

Un an de rugăciune și actiune
Un an de rugăciune și actiune
Vei trăi cu adevărat fericirea exprimată în cuvintele pe care le găsești în devoțional abia atunci când vei înțelege cu adevărat textul: „Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” (Matei 6:33). Și, doar înțelegând iubirea nemăsurată ascunsă în cuvintele acestui îndemn, vei putea simți cu adevărat dorința acută de a practica, de a îngloba în viața ta, îndemnurile devoționalului. Fiecare devoțional este un restart pentru fiecare zi - „trăiește fiecare zi, nu aștepta o zi ca să trăiești”. Caută să-ți amintești pe parcursul zilei ceea ce citești dimineața, păstrând astfel neîncetat legătura cu Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor