FII LINIȘTIT LÂNGĂ ISUS

Încredinţează-ţi soarta în mâna Domnului, încrede-te în El și El va lucra!
Psalmii 37:5

Iată-ne ajunși la ultima cifră din acronimul „NEW START”. Dumnezeu vrea să lucreze în mintea și inima ta și să îți dea biruință asupra obiceiurilor tale vechi și vătămătoare. El îți va da dorință în inimă și puterea în trup să duci la capăt schimbările necesare în stilul tău de viață. Învață să te încrezi în El pentru biruință și vindecare.

Martin Luther spunea: „Am ținut multe lucruri în mâinile mele și le-am pierdut pe toate, dar orice am așezat în mâinile lui Dumnezeu, pe acelea încă le am și acum.”

„Prin încrederea în puterea de sus, noi vom avea o viață liniștită. În El vom găsi putere și nu slăbiciune, înțelepciune în loc de ignoranță. Noi nu ar trebui să îngăduim minților noastre să se preocupe de eul personal, pentru că făcând așa ne îndepărtăm de Dumnezeu.

Păsările sunt buni învățători ai încrederii. Tatăl nostru ceresc Se îngrijește de ele, dar ele trebuie să-și strângă hrana, să-și construiască cuiburile și să-și crească puii. În fiecare clipă, ele sunt expuse pericolului dușmanilor care caută să le distrugă. Dar totuși ce voioase merg ele la munca lor! Ce plin de bucurie este ciripitul lor!” (E.W.)

Provocare: Scrie rugăciunea din dimineața aceasta în agenda ta și roagă-L pe Dumnezeu să-ți ofere un nou început frumos alături de El.

Un an de rugăciune și actiune
Un an de rugăciune și actiune
Vei trăi cu adevărat fericirea exprimată în cuvintele pe care le găsești în devoțional abia atunci când vei înțelege cu adevărat textul: „Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” (Matei 6:33). Și, doar înțelegând iubirea nemăsurată ascunsă în cuvintele acestui îndemn, vei putea simți cu adevărat dorința acută de a practica, de a îngloba în viața ta, îndemnurile devoționalului. Fiecare devoțional este un restart pentru fiecare zi - „trăiește fiecare zi, nu aștepta o zi ca să trăiești”. Caută să-ți amintești pe parcursul zilei ceea ce citești dimineața, păstrând astfel neîncetat legătura cu Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video