PRIVEȘTE SLAVA!

Și iată, un înger al Domnului a stat lângă el pe neașteptate și o lumină a strălucit în temniţă. Îngerul a deșteptat pe Petru
Faptele apostolilor 12:7

„Când m-am trezit și m-am uitat pe fereastră, am văzut doi nori albi. Apoi am adormit din nou și, în visul meu, mi-au fost spuse aceste cuvinte: «Uită-te la acești nori. Niște nori exact ca aceștia au fost cei care au învăluit oastea cerească ce a proclamat nașterea Mântuitorului înaintea păstorilor.» M-am trezit și m-am uitat din nou pe fereastra vagonului și se vedeau acum doi nori mari, albi, așa de albi ca zăpada. Erau doi nori distincți, deosebiți unul de altul, însă se apropiau și se atingeau unul de altul și, pentru o clipă, parcă s-au suprapus; apoi s-au despărțit iarăși și au rămas separați, ca mai înainte. Ei nu au dispărut și au fost vizibili pe tot parcursul acelei dimineți. La ora 12, am schimbat trenul și nu am mai văzut norii.

Pe parcursul zilei am fost profund impresionată la gândul că îngerii lui Dumnezeu, învăluiți în acești nori, mergeau înaintea noastră, că ne puteam bucura de protecția lor și, de asemenea, de asigurarea că vom vedea mântuirea lui Dumnezeu în adunările ce urmau să aibă loc la Brisbane…

În cadrul acestei adunări, mii de oameni au auzit invitația Evangheliei și au ascultat adevăruri pe care nu le mai auziseră niciodată înainte. Pe parcursul întregii întâlniri, nu a existat nicio împotrivire trufașă sau certuri din partea unora ale căror inimi se împotriveau Legii lui Dumnezeu. Și nicăieri în acel oraș, nu am auzit de vreo împotrivire publică. A fost o experiență neobișnuită, și noi credem că îngerii lui Dumnezeu au fost prezenți pentru a îndepărta puterile întunericului” (AÎ).

Provocare: Pe parcursul zilei, descoperă două momente în care ai simțit cum îngerul tău lucrează pentru tine.

Un an de rugăciune și actiune
Un an de rugăciune și actiune
Vei trăi cu adevărat fericirea exprimată în cuvintele pe care le găsești în devoțional abia atunci când vei înțelege cu adevărat textul: „Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” (Matei 6:33). Și, doar înțelegând iubirea nemăsurată ascunsă în cuvintele acestui îndemn, vei putea simți cu adevărat dorința acută de a practica, de a îngloba în viața ta, îndemnurile devoționalului. Fiecare devoțional este un restart pentru fiecare zi - „trăiește fiecare zi, nu aștepta o zi ca să trăiești”. Caută să-ți amintești pe parcursul zilei ceea ce citești dimineața, păstrând astfel neîncetat legătura cu Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor