PUNE PREȚ PE RELAȚII!

Dragostea mea este cu voi cu toţi în Hristos Isus. Amin.
1 Corinteni 16:24

ÎNTÂMPLARE

După un timp
De zile, chiar de ani, de zbucium,
M-am întors acasă.
Îmi era dor să stau la masă
cu ei…

Îmi erau gândurile încurcate,
Iar inima-mi era greoaie
De-atâta vreme friguroasă-n suflet.
Eram aproape degerat,
Departe de focul
uitat…

Voiam să aflu despre cel și cea,
Căci fiecare dorul mi-l ducea
demult…

Când am intrat,
M-am întâlnit cu cel ce atâta timp m-a așteptat;
După o scurtă și greoaie conversație,
mi-a spus:
Ai trecut pe lângă mine
Și nu m-ai salutat
aseară…

Despre momentele de revedere cu cei dragi, mai ales la anumite evenimente, se tot spun diverse lucruri. Însă vreau să îți transmit și altceva, deși sunt foarte importante și momentele cu familia.

În fiecare zi avem atâtea lucruri de făcut și atâtea planuri de viitor, încât nu reușim să ne conectăm cu cei dragi nici atunci când sunt foarte aproape de noi. Ne trec prin față și ne comportăm ca și cum nu ar exista. Uneori, ba chiar ne atrag atenția și nu reușim să ne oprim pentru o secundă să-i salutăm.

Târziu, ne trezim că prietenii au plecat, că părinții sunt departe sau copiii nu mai sunt copii. Ce e important? Ce aduce viitorul atât de bun încât să nu trăim și în prezent alături de cei dragi acum?

Provocare: Sună-ți astăzi verișorii, mătușile și unchii ca să-i întrebi de sănătate, întreabă-i ce mai fac sau chiar programați să vă mai întâlniți să povestiți.

Un an de rugăciune și actiune
Un an de rugăciune și actiune
Vei trăi cu adevărat fericirea exprimată în cuvintele pe care le găsești în devoțional abia atunci când vei înțelege cu adevărat textul: „Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” (Matei 6:33). Și, doar înțelegând iubirea nemăsurată ascunsă în cuvintele acestui îndemn, vei putea simți cu adevărat dorința acută de a practica, de a îngloba în viața ta, îndemnurile devoționalului. Fiecare devoțional este un restart pentru fiecare zi - „trăiește fiecare zi, nu aștepta o zi ca să trăiești”. Caută să-ți amintești pe parcursul zilei ceea ce citești dimineața, păstrând astfel neîncetat legătura cu Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video