MERGI PE MÂNA LUI DUMNEZEU!

Toate își au vremea lor și fiecare lucru de sub ceruri își are ceasul lui.
Eclesiastul 3:1

După câteva zile în care am tot eliberat dulapurile copiilor de hainele ce le-au rămas mici, m-am hotărât să trimit o parte din ele surorii mele. Zis și făcut. Am luat o sacoșă de rafie, am pus ce am crezut eu de cuviință acolo și am înnodat-o. Gata de expediere.

Mi-am plănuit de vreo trei ori să merg la poștă să pun pachetul. Dar nu știu cum se făcea că nu reușeam; ba uitam, ba nu aveam timp, ba era prea târziu și închidea la poștă. Deși mă rugam dimineața să mă ajute Domnul să ajung cu bine la poștă și să-l expediez, nu reușeam.

După un timp, discutând cu sora mea la telefon, m-am hotărât să-i scriu o mică scrisoare. Mi-am zis: Ah, ce bine că nu am trimis încă.

După încă o zi, mi-am amintit că peste puțin timp urma să fie ziua ei de naștere și din nou mi-am zis: Ah, ce bine că nu am trimis încă.

Așa că am adăugat și scrisoarea, am pus și un mic cadou și l-am expediat.

Când i-am mulțumit lui Dumnezeu că m-a ajutat cu această treabă în sfârșit, mi-a zis: „Tu chiar crezi că degeaba nu l-ai trimis acum două săptămâni?”

Drag explorator, lucrează și explorează pentru a ajunge pe cele mai înalte vârfuri ale dorințelor tale, însă fii cu ochii deschiși să poți vedea când este momentul potrivit pentru fiecare pas și pentru fiecare popas.

Provocare: Gândește-te la lucrurile pe care le ai de făcut astăzi. Scrie în agendă planul tău pentru azi. Lasă-l pe Dumnezeu să te conducă, iar diseară compară planul inițial cu ceea ce ai făcut în ziua respectivă de fapt.

Un an de rugăciune și actiune
Un an de rugăciune și actiune
Vei trăi cu adevărat fericirea exprimată în cuvintele pe care le găsești în devoțional abia atunci când vei înțelege cu adevărat textul: „Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” (Matei 6:33). Și, doar înțelegând iubirea nemăsurată ascunsă în cuvintele acestui îndemn, vei putea simți cu adevărat dorința acută de a practica, de a îngloba în viața ta, îndemnurile devoționalului. Fiecare devoțional este un restart pentru fiecare zi - „trăiește fiecare zi, nu aștepta o zi ca să trăiești”. Caută să-ți amintești pe parcursul zilei ceea ce citești dimineața, păstrând astfel neîncetat legătura cu Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor