LASĂ-TE APĂRAT!

Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale.
Psalmii 91:11

„Îngerii lui Dumnezeu, mii și mii…, ne apără de rău și îndepărtează puterile întunericului care caută să ne distrugă. Oare n-avem noi motive să fim mulțumitori în fiecare clipă, recunoscători chiar când există dificultăți vădite pe calea noastră?

Îngerii lui Dumnezeu veghează asupra noastră. Pe acest pământ, există mii și zeci de mii de soli cerești, însărcinați de Tatăl ca să-l oprească pe Satana în a obține vreun avantaj asupra acelora care refuză să meargă pe calea cea rea. Iar acești îngeri, care îi păzesc pe copiii lui Dumnezeu pe pământ, comunică cu Tatăl din ceruri.

Trebuie să înțelegem mai bine misiunea îngerilor. Ar fi bine să ne amintim că fiecare copil adevărat al lui Dumnezeu are parte de cooperarea ființelor cerești. Armate invizibile de lumină și putere îi însoțesc pe cei blânzi și smeriți, care cred și fac apel la făgăduințele lui Dumnezeu.” (Adevărul despre îngeri, cap. 1)

Drag explorator, Dumnezeu are mii de îngeri pregătiți să-ți slujească, dar și unul special pentru tine, doar pentru tine. Lasă-L astăzi pe Dumnezeu să te ocrotească prin îngerii Lui.

Provocare: În timp ce încerci să conștientizezi prezența îngerului tău păzitor necontenit lângă tine, scrie-i în agenda ta o scrisoare.

autor: Emima Bucur

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor