LASĂ-TE APĂRAT!

Căci El va porunci îngerilor Săi să te păzească în toate căile tale.
Psalmii 91:11

„Îngerii lui Dumnezeu, mii și mii…, ne apără de rău și îndepărtează puterile întunericului care caută să ne distrugă. Oare n-avem noi motive să fim mulțumitori în fiecare clipă, recunoscători chiar când există dificultăți vădite pe calea noastră?

Îngerii lui Dumnezeu veghează asupra noastră. Pe acest pământ, există mii și zeci de mii de soli cerești, însărcinați de Tatăl ca să-l oprească pe Satana în a obține vreun avantaj asupra acelora care refuză să meargă pe calea cea rea. Iar acești îngeri, care îi păzesc pe copiii lui Dumnezeu pe pământ, comunică cu Tatăl din ceruri.

Trebuie să înțelegem mai bine misiunea îngerilor. Ar fi bine să ne amintim că fiecare copil adevărat al lui Dumnezeu are parte de cooperarea ființelor cerești. Armate invizibile de lumină și putere îi însoțesc pe cei blânzi și smeriți, care cred și fac apel la făgăduințele lui Dumnezeu.” (Adevărul despre îngeri, cap. 1)

Drag explorator, Dumnezeu are mii de îngeri pregătiți să-ți slujească, dar și unul special pentru tine, doar pentru tine. Lasă-L astăzi pe Dumnezeu să te ocrotească prin îngerii Lui.

Provocare: În timp ce încerci să conștientizezi prezența îngerului tău păzitor necontenit lângă tine, scrie-i în agenda ta o scrisoare.

autor: Emima Bucur

Un an de rugăciune și actiune
Un an de rugăciune și actiune
Vei trăi cu adevărat fericirea exprimată în cuvintele pe care le găsești în devoțional abia atunci când vei înțelege cu adevărat textul: „Căutați mai întâi Împărăția lui Dumnezeu și neprihănirea Lui, și toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” (Matei 6:33). Și, doar înțelegând iubirea nemăsurată ascunsă în cuvintele acestui îndemn, vei putea simți cu adevărat dorința acută de a practica, de a îngloba în viața ta, îndemnurile devoționalului. Fiecare devoțional este un restart pentru fiecare zi - „trăiește fiecare zi, nu aștepta o zi ca să trăiești”. Caută să-ți amintești pe parcursul zilei ceea ce citești dimineața, păstrând astfel neîncetat legătura cu Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor