Sigur la Domnul în brațe!

“Încolo, frații mei, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună, și orice laudă, aceea să vă însuflețească!” Filipeni 4:8

Un tată și-a luat copilul într-o seară și i-a povestit pilda cu oaia pierdută: cum o oaie din turma Păstorului cel Bun a găsit o gaură în gard și s-a strecurat afară. A zburdat liberă și a început să alerge după iarba cea grasă până când soarele a apus și nu a mai găsit drumul înapoi. Norocul ei că Păstorul cel Bun a lăsat celelalte 99 de oi, a căutat-o și a găsit-o. A luat-o pe umerii Săi și a dus-o în staul.
 
Copilul a fost deosebit de atent și, când povestirea s-a terminat, spre surprinderea tatălui, a întrebat:
 
– Și au bătut o scândură în gaura din gard?
 
Cât de des uităm și noi de „gaura din gard”. Haideți să o acoperim chiar acum și să rămânem alături de Păstorul cel Bun! Niciunde altundeva nu vom fi mai în siguranță sau mai fericiți!
 
“Încolo, frații mei, tot ce este adevărat, tot ce este vrednic de cinste, tot ce este drept, tot ce este curat, tot ce este vrednic de iubit, tot ce este vrednic de primit, orice faptă bună, și orice laudă, aceea să vă însuflețească!” (Filipeni 4:8)

Ramona Andraș, Conducător de Zona – Conferința Banat

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor