Sursa răspunsurilor corecte

Isus i-a zis: “Eu sunt calea, adevărul şi viața. Nimeni nu vine la Tatăl decât prin Mine. Ioan 14, 6

Versetul ăsta îl ştiu pe de rost de când eram la grădiniță încă nu ştiam să citesc. Totdeauna când mi se cerea să spun un verset din minre îl ziceam pentru că e uşor de reținut.
 
Ştiți care e cel mai rapid şi mai uşor de accesat azi pentru a ne rezolva problemele?”Google”. Vreau o informație rapidă – Google. Am nevoie să traduc repede un cuvânt, un sinonim, să ştiu despre o persoană mediatizată, imagini, rețete culinare, modele de haine, şi câte altele că doar n-am de gând să vorbesc numai de Google.
 
În schimb, Domnul Isus a zis: “Eu sunt calea, adevărul şi viața. ” Pentru a verifica asta, nu avem nevoie de nici un abonament sau alt obiect, decât să îngenunchem şi să-L descoperim. Suntem dezorientați? Am pierdut busola? E la Isus: “Eu sunt calea. ” Am primit informații contradictorii şi e imposibil să pricepem ce e corect? Ne-a promis că El este “adevărul”. Totul pare nesigur şi ne apucă groaza că mâine apare ceva care ne pune în pericol sănătatea? Tot Isus ne spune că El e “viața” şi noi ştim că datorită faptului că El a suferit în locul nostru, prin El avem viața veşnică unde vom trăi alături de Isus, Tatăl Ceresc, alte ființe dragi nouă şi vom putea explora Universul. Să nu ținem oare seama de oferta lui Dumnezeu? Ce ar fi putut face El mai mult? Să ne aşezăm deci într-o bună şi dreaptă legătură cu El, care ne-a iubit şi ne iubeşte cu o dragoste uimitoare.

Iuliana Pogăcean, – Conferința Transilvania de Sud

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor