Minunea timpului

„Soarele s-a oprit în mijlocul cerului și nu s-a grăbit să apună, aproape o zi întreagă. ” Iosua 10:13 u. p.

Acest fenomen s-a întâmplat pe vremea lui Iosua, la lupta de la Gabaon, când mai multe popoare străine erau în război cu poporului Israel.
 
Aveam teză la chimie și nu știu cum se făcea că mai aveam nevoie de timp pentru a termina toate formulele de învățat. Eram foarte obosită, așa că m-am hotărât să mă culc și să mă trezesc dimineață cu o oră mai devreme ca să învăț. Mi-am pus alarma să sune la ora 5 dimineață, m-am rugat și i-am încredințat Domnului povara sufletului meu. Am adormit liniștită.
 
Dimineață m-am trezit la sunetul alarmei. Am repetat unele noțiuni, pe altele le-am memorat atunci, însă se apropia ora 6, când trebuia să mă pregătesc pentru școală, dar încă mai aveam nevoie de timp. Așa că m-am rugat: „Doamne, așa cum ai făcut pe vremea lui Iosua ca soarele să se oprească aproape o zi întreagă, te rog, oprește un pic timpul pentru mine, mai dă-mi o oră ca să termin de recapitulat toată tematica pentru teza de la chimie!”
 
Când am terminat rugăciunea, m-am uitat la ceas și era ora 5.
 
„Doamne ce minunat ești! Să răspunzi Tu așa de repede la rugăciunea umilei tale copile!”
 
Te provoc astăzi să ceri de la Dumnezeu minuni în viața ta! El este bucuros să ți le dea și să ți le arate! Fii curios și atent la îndemnurile Duhului Sfânt, urmează-le și îți promit că vei observa minuni în viața ta, dar și în viața celor de lângă tine! Succes!

Brîndușa Cojocariu, Ghid – Conferința Moldova

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor