Încrede-te în EL

Isaia 65, 14. Înainte ca ei să Mă cheme, Eu le voi răspunde, înainte să termine de vorbit, Eu îi voi auzi!

Ați fost vreodată în situația de a avea nevoie urgent de o sumă mai mare de bani, și pur și simplu nu ați avut idee cum să rezolvați problema? Eram la facultate și se apropia ultima zi până când trebuia să plătesc taxa de studii iar eu nu reușeam să adun banii.
 
Singura metodă pe care știam era să mă rog. Am spus: „Doamne îți mulțumesc pentru acest timp, când am avut posibilitatea să studiez. Știi că de acum nu mai am resurse. Până acum mi-ai făcut posibil să-mi urmez visul și dacă vrei tu poți în continuare să găsești o cale pentru a plăti taxa, dar și dacă nu, eu mă încred în Tine în continuare. Atît a fost, îți mulțumesc. ” Nu mă plângeam nimănui despre problema mea. În săptămâna aceea o persoană apropiată mie m-a sunat și mi-a spus: „Am un sentiment că ai nevoie de bani. Ai cu ce să plătești taxa de studii?” Vă dați seama ce am simțit. Mirare, bucurie, recunoștință…
 
Dumnezeul meu nu m-a părăsit. S-a îngrijit de problema mea la timpul potrivit. El a pregătit banii chiar înainte ca eu să mă rog…El știe de ce avem nevoie. Cunoaște gândurile noastre ascunse. Ascultă cu grijă și răspunde la fiecare rugăciune sinceră. Care este îngrijorarea ta astăzi? Încrede-te în El.

Kristof Maria, Conducător de Zona – Conferința Transilvania de Sud

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor