Ce poți face tu?

”Și spuneți lui Arhip: Ia seama să împlinești bine slujba pe care ai primit-o de la Domnul. ” Coloseni 4:17

Astăzi, îndemnul din acest verset este pentru tine. Așa-i că nu ți se pare ușor? Ideea este de a persevera în slujba pe care o primim de la Dumnezeu.
 
Fiecare are câte un talent. Fie că e în domeniul artei, al sportului, al limbilor străine, orice pasiune ai, atât timp cât poți ajuta prin aceasta, îți împlinești defapt slujba.
 
Unul dintre marii oamenii de știință, de care cu toții am auzit, este Albert Einstein. Credeți că pentru el a fost ușor să se dezvolte? Nu. Nici măcar nu a fost acceptat la școală pentru că profesorii credeau că are probleme mintale. Mama lui a fost singura care a crezut în el și „și-a împlinit bine slujba primită de la Domnul. ”
 
Un exemplu biblic este Samuel. El face de mic unele lucruri foarte simple într-un mod conștiincios, chiar dacă nu erau părinții cu el. Apoi, Domnul îl alege ca profet al unei țări întregi.
 
Ce lucru sau slujbă poți îndeplini pentru slava lui Dumnezeu? Crezi poate faci un lucru neînsemnat?
 
Fie că citești un text la biserică, cânți sau spui o poveste pentru copiii mai mici sau ajuți un nevoiaș, fă acest lucru cât de bine poți! Aceasta este posibil! Te vei dezvolta și vei fi tot mai bun în ceea ce faci.

Rut-Teodora Luncanu, Explorator – Conferința Moldova

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor