Tu poți mai mult!

„Știu că Tu poți totul și că nimic nu poate sta împotriva gândurilor Tale. ” Iov 42:2

„Poți mai mult!” – îți spun asta profesorii, părinții și în adâncul sufletului știi și tu că așa este. Cu toate acestea, de ce uneori renunți așa ușor la visele tale? De ce abandonezi când mai ai doar puțin ca să reușești? De ce te dai bătut chiar dacă ești convins că ai putea reuși?
 
Eric a suferit o depresie puternică în adolescență, când a aflat că nu și-a cunoscut niciodată tatăl biologic și, cel mai probabil, nu va fi posibil să-l întâlnească vreodată. A ales să trăiască pe străzi timp de doi ani, hrănindu-se din ce găsea în tomberoane și dormind prin clădiri abandonate. El și-a găsit motivația în biserică, unde a început să țină discursuri în fața enoriașilor. Așa și-a descoperit vocația de a influența pe alții. S-a înscris la facultate, a terminat studiile în 12 ani, dovedind că nimic nu este imposibil atunci când îți dorești cu adevărat. În prezent, Eric Thomas este antreprenor, speaker și autor.
 
„Durerea este temporară. Poate dura un minut, o oră, o zi sau un an. În final, dispare și este înlocuită cu altceva. Totuși, dacă renunți, ea va dura pentru totdeauna!”, spune Eric.
 
Te invit astăzi să citim împreună textul din Iov 42, 2 care spune așa: „Știu că Tu poți totul și că nimic nu poate sta împotriva gândurilor Tale. ” Unește-ți în rugăciune puterile cu Cel care poate totul și nu uita că atunci când simți că nu mai poți, de fapt, mai poți puțin. Răsplata va fi mare!

Ela Gâșman, Master Ghid – Conferința Banat

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video