Poți mai mult!

“Pot totul în Hristos, care mă întărește!” Filipeni 4:13

Poate uneori ți se pare că lucrurile nu îți ies așa cum ți-ai propus, poate unele materii îți dau mai multă bătaie de cap și nu reușești nicidecum să iei note mai bune…
 
Atunci când ai parte de astfel de momente, să îți aduci aminte că și alții au trecut pe acolo, dar au reușit să depășească acea etapă mergând înainte plini de încredere. Pierderea timpurie a auzului nu l-a împiedicat pe Ludwing Van Beethoven să devină unul dintre cei mai mari compozitori din istoria muzicii. Prin multă muncă și perseverență, chiar dacă condițiile nu i-au fost întotdeauna prielnice, a reușit.
 
Îmi aduc aminte de o întâmplare din gimnaziu, de la ora de fizică. Nu reușeam să înteleg câteva probleme, iar notele mele reflectau acest lucru, erau destul de mici. După un test, profesorul, văzându-mă așa de supărată, a venit la mine, mi-a pus mâna cu prietenie pe umăr și mi-a spus următoarele cuvinte: „Sunt convins că poți mai mult, mult mai mult!”
 
Cuvintele acestea m-au determinat să studiez, să mă concentrez, iar, în câteva săptămâni, rezultatele mele s-au îmbunătățit considerabil. Încurajarea din Filipeni 4:13 – „Pot totul în Hristos care mă întarește”, alături de susținerea familiei și a celor dragi, te vor ajuta să faci mai mult decât crezi.
 
Roagă-te azi lui Dumnezeu să împlinească aceste cuvinte în viața ta!

Irina Pasztor, Ghid Asistent – Conferința Transilvania de Nord

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor