Îndrăzneşte Să Ceri!

„Iar a Celui ce, prin puterea care lucrează în noi, poate să facă nespus mai mult decât cerem sau gândim noi…” Efeseni 3, 20

Hai să-ți povestesc ce mi s-a întâmplat în clasa a XII-a. Profesorul meu de română, un comunist convins, intrigat de faptul că eu nu merg sâmbăta la ore, îmi făcea zilele negre. M-am plâns la directoare. Dânsa era fiică de preot așa că l-a interpelat pe profesorul cu pricina. Rezultatul? A venit la oră hotărât să mă „ardă” la notă. Mi-a strigat furios numele. Suna ca o sentință pentru un copil timid, care oricât ar fi învățat, își uita toate vorbele. Din toate cele 12 eseuri învăţate, aud titlul celui mai greu: „Eu nu strivesc corola de minuni a lumii”. Blaga lăsase corola întreagă probabil, dar eu…eram strivită. Am îngăimat repede: „Doamne, te rog…” Atât. Apoi am auzit: „Închide caietul!” Închis a fost! Pentru profesor, era închis. Pentru mine, nu! Am început să înşir ideile cu claritate și în ordine. Vedeam caietul studențesc deschis în fața mea, chiar dacă el era închis. Și l-am văzut până am terminat de spus eseul, fără nicio greșeală sau ezitare! Nu, nu vorbesc despre memoria vizuală cu care am fost binecuvântată. Era mai mult de-atât! Era un răspuns clar pentru o rugăciune fulger, dar spusă cu credință. Atunci când un copil al lui Dumnezeu cere ceva cu credință, primește mai mult decât a cerut. Dar vreau să știi că răspunsurile de genul ăsta nu sunt doar pentru anumiți oameni care au ei ceva așa…special. Isus a spus: „Orice veți cere cu credință în numele Meu, veți primi. ”
 
Te provoc să-L pui la încercare pe Dumnezeu. Iți va oferi mai mult decât știi să ceri. Nu uita: provocări mari, pentru un Dumnezeu Mare!

Cipriana Gedö, Ghid – Conferința Transilvania de Sud

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor