Lumini în întuneric

Voi însa sunteți o seminție aleasă, o preoție impărătească, un neam sfânt, un popor pe care Dumnezeu Și l-a câstigat ca să fie al Lui. ca să vestiți puterile minunate ale celui ce v-a chemat din întuneric la lumină. 1 Petru 2:9

Este incredibil să fii tânăr azi. Într-o lume întunecată și rea, poți să strălucești ca o lumină! Însă noi experimentăm ispite și suntem atrași de nenumărate pofte. Spre bucuria noastră, Dumnezeu ne-a echipat corespunzător pentru a trece cu bine peste orice ispită.
 
Cuvântul Domnului este plin de versete care ne oferă speranță, încurajare și putere să facem alegeri bune. Pentru a putea face alegeri bune este important să avem o credință puternică în voia Lui și în purtarea Lui de grijă, căci la Dumnezeu toate sunt cu putință .
 
Unul dintre versetele biblice care ne amintește de posibilitățile care ne sunt deschise se găsește în 1 Petru 2:9: „Voi însă sunteți o seminție aleasă, o preoție împărătească, un neam sfânt, un popor pe care Dumnezeu Și l-a câștigat ca să fie al Lui ca să vestiți puterile minunate ale celui ce v-a chemat din întuneric la lumină. ”
 
Dacă îți pui credința în Dumnezeu și în cuvântul Lui, scris și inspirat, vei experimenta lucruri extraordinare!

Mariana Cipleu, Instructor – Conferința Banat

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor