Hai să îți spun un secret!

„Domnul este adăpostul și sprijinul nostru, un ajutor care nu lipsește niciodată în nevoi. ” – Psalmi 46:1

Sunt sigură că în viața ta ai întâlnit niște obstacole ce credeai că sunt prea grele. Poate ai un test de care îți e frică sau poate o persoană dragă are probleme de sănătate și ți se pare că suferința continuă și nu mai ai scăpare. Nu reușești să găsești rezolvarea problemei sau pacea, dar vreau să îți spun un secret de-al meu: RUGĂCIUNEA. Dumnezeu are răspunsul la problema ta. Tu trebuie doar să Îi ceri ajutorul și să ai credință în El.
 
„Rugăciunea este deschiderea inimii către Dumnezeu, ca unui prieten. ” (Calea către Hristos, pag. 93)
 
De aceea, vorbește cu El ca și cum ai vorbi cu cel mai bun Prieten. Spune-i toate problemele tale, toate planurile și bucuriile tale. În fiecare dimineață, invită-L să fie alături de tine și întreabă-L care sunt planurile Lui pentru tine în acea zi, iar seara nu uita să îi mulțumești pentru fiecare clipă din ziua care a trecut. Roagă-te și pentru cei dragi. El a promis că te va asculta și va răspunde rugăciunilor tale.
 
Acesta este secretul meu. Aș fi foarte fericită dacă ai vrea să îl facem secretul nostru. Ce spui?

Ana Avram, Ghid Asistent – Conferința Banat

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor