Dumnezeu te păzește

„Domnul te va pazi la plecare si la venire, de acum si pana in veac” Psalmii 121:8

Când am hotărât să scriu acest devoțional pentru exploratori, nu aveam nici o idee despre ce va urma să scriu, dar mi-am spus că dacă Dumnezeu va vrea să scriu acest devoțional, îmi va da inspirația necesară. Aveam aproximativ 4 ani atunci cand s-a intamplat asta.
 
Plecasem dimineața la grădiniță, făcând o rugaciune cu tata inainte sa plecăm. Tata m-a învățat mereu cât de important este să te rogi dimineața înainte să pleci la treaba pe care o ai de făcut. Ziua a trecut destul de repede la grădiniță, imi plăcea acolo pentru că mă jucam cu alti copii. Seara a venit tata să mă ia de la grădiniță și pe drum, dintr-o data s-a auzit o bubuitură mare, iar peste tot au început să cadă bucăți din pietre, destul de mari. Ne-am speriat si am luat-o la fugă, pentru a ne adăposti, dar in grabă eu m-am împiedicat.
 
Nu mai stiu exact ce s-a întâmplat, țin minte doar că tata a venit repede înapoi și m-a luat, și că atunci când am ajuns acasă nu aveam nici macar o zgârietură. Dumnezeu m-a avut in grija lui tot timpul și îi sunt recunoscător pentru asta. Țineți minte, Dumnezeu vă este alaturi, mai ales dacă voi îi cereți asta.

Toma Angelo Sami, Ghid Asistent – Conferința Muntenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor