Ocrotire divină

”Căci El va porunci îngerilor sa te sa te pazeasca in toate caile tale si te vor duce pe maini ca nu cumva sa ti lovesti piciorul de vreo piatra. ” Psalmii 91:11-12

Era prin 1982-1983, când eu și prietenul meu ne întorceam de la școala. Veneam pe calea ferată pentru că credeam că ajungem mai repede făcând pași egali pe traversele de cale ferată. Când mai aveam 100 de metri ca să o luăm la dreapta pe strada noastră, am auzit o femeie strigând la noi: „Fugiți că vă calcă trenul!” Am întors capul și la 50 de metri de noi era gheizasul rusesc, tren rusesc de marfă ce trecea prin Romania. Am sărit unul într-o parte și unul în alta. După ce a trecut trenul, ne-am bucurat că am scăpat amândoi.
 
Mulțumim Domnului că trimite îngeri deghizați în oameni ca să ne salveze.
 
Cu adevărat minune!

Ion Pop, Ghid – Conferința Banat

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor