Un giuvaer neprețuit

”De aceea, pentru că ai preţ în ochii Mei, pentru că eşti preţuit şi te iubesc, dau oameni pentru tine şi popoare pentru viaţa ta. ” Isaia 43:4

Și ce soare…. dar un vânt puternic de arunca tot nisipul împrejur, spulbera castelul. Dar un soare…!
 
Valurile puternice erau o provocare, erau cea mai mare provocare a zilei. Trebuiau cucerite și așa a și fost. Săritura a fost rapidă și totul în jur a devenit o adevărată aventură, înotând cu vitejie. Asta a continuat și a continuat și a continuat.
 
Știi și tu sentimentul!? De-a dreptul FAN-TAS-TIC!
 
– AJUTOR!
 
– AJUTOR!
 
Energia s-a terminat iar nisipul era departe de picioare. Nu mai exista scăpare. Nimeni nu auzea. Nimeni nu vedea. Totul se prăbușea iar curenții trăgeau totul in larg. Atât de mic într-un univers atât de mare, nemărginit. Valurile loveau cu putere, privirea se încețoșa pana când … Un simplu om în mijlocul imensei mări.
 
Crezi că tu ești atât de important? Crezi că tu ai valoare? Îi pasă cuiva de tine? Crezi că cineva ține atât de mult la tine? Te-ai îndoit vreodată de valoarea ta într-o lume atat de mare? Ei bine…. „De aceea, pentru că ai preț în ochii Mei, pentru că ești prețuit și te iubesc, dau oameni pentru tine și popoare pentru viața ta. ” Isaia 43:4
 
Cam atat de însemnați suntem, nemărginit! Inimaginabil de valoroși și iubiți. Acel baiețel am fost chiar eu. Într-un final, tatăl meu m-a salvat și am supraviețuit. Astăzi, in această zi de vară, reamintește-ți că tu ești acela, acea valoare inestimabilă, iar TATA te iubește mult.
 
Să pleci la drum cu acest gând în inimă și minte.

Dănuț-Marian Grigoraș, Ghid – Conferința Moldova

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor