Like and subscribe

„Vedeți ce dragoste ne-a arătat Tatăl, să ne numim copii ai lui Dumnezeu! Și suntem. Lumea nu ne cunoaște, pentru că nu L-a cunoscut nici pe El. ” 1 Ioan 3:1

Te-ai uitat în oglindă azi? Știu, probabil ți-ai aranjat părul. Cu siguranță ți-ai verificat contul de social media, să vezi cum arată profilul tău. Poate chiar ai făcut un selfie pentru a imortaliza imaginea ta. Dar nu despre aceste oglinzi aș vrea să vorbim.
 
Suntem bombardați din toate părțile cu sisteme de măsurare a aprecierii: like-uri, inimioare, vizualizări. Cei care le adună cel mai mult sunt automat considerați mai frumoși, mai talentați, mai populari. Și-apoi îți îndrepți privirea spre tine. Tu, care nu ai tenul atât de perfect. Tu, care nu ai atâția urmăritori. Tu, care nu ești așa înalt sau care nu ești așa slabă. Tu, care nu te îmbraci cu hainele la modă pe care le vezi că le poartă alții. Tu, care nu ești așa cunoscut, căci nu faci anumite lucruri nepotrivite și nu mergi în locurile pe care alții le frecventează. Tu, care poate te lupți cu glumele proaste ale colegilor. Tu, care aștepți să nu mai fii trecut cu vederea.
 
Astăzi te invit să privești spre Cuvântul lui Dumnezeu, Biblia. În această oglindă îți vei afla cu adevărat identitatea și valoarea. Aici vei descoperi că porți chipul Creatorului tău și că încă de dinainte ca tu să fii, fiecare detaliu al feței tale și fiecare trăsătură a corpului tău, erau știute de El. Îți vei aduce aminte că ești copil de Dumnezeu și că viața ta are cel mai mare preț pe care-l putea plăti cineva. Vei realiza că visurile și dorințele tale ajung mai repede decât viteza luminii la tronul lui Dumnezeu, prin rugăciune și că El le transformă în realitate.
 
După standardul valorilor promovate de social media și de societate, nu vei reuși nici azi să strângi cele mai multe aprecieri. Însă te încurajez să-ți vezi frumusețea, valoarea și viitorul plin de lumină, deschizând zi de zi Biblia și acceptând promisiunile făcute ție de Dumnezeul universului.
 
El te face special! După valorile Cerului, inima ta de explorator se va putea bucura. Abonează-te la Cuvântul lui Dumnezeu și fă-ți profil de copil de Dumnezeu!

Andra Dârdală, Ghid – Conferința Muntenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor