Vino la El…

„Atunci I-au adus niște copilași, ca să-Și pună mâinile peste ei și să Se roage pentru ei. Dar ucenicii îi certau. Și Isus le-a zis: „Lăsați copilașii să vină la Mine și nu-i opriți, căci Împărăția cerurilor este a celor ca ei. ” Matei 19:13-14

Dragul meu „copil”, parcurgând aceste versete, poate ți-ai pus și tu întrebări despre comportamentul ucenicilor…
 
Ei aveau intenții bune, dar nu-și dădeau seama ce făceau, încercau să organizeze și să protejeze timpul valoros al Domnului Isus, considerând că are de înfăptuit lucruri mai importante…Din păcate, nu au înțeles că pentru Învățătorul lor, fiecare persoană era importantă și oricât de ocupat ar fi fost, a dăruit timp, atenție, dragoste și bucurie, copiilor și părinților lor.
 
„În acești copii care au fost aduși la El ca să-i poată binecuvânta, El a văzut bărbați și femei care aveau să fie moștenitori ai harului Său și supuși ai Împărăției Lui, dintre care unii aveau să devină martiri de dragul Numelui Său…El știa că acești copii aveau să asculte de sfatul lui și să-L accepte ca Răscumpărător…Acești micuți, prin venirea la Hristos și primirea sfatului și a binecuvântării Lui, au întipărit chipul și cuvintele Lui amabile în mintea lor maleabilă, spre a nu mai fi șterse niciodată” 
 
Te încurajez, dragul meu tânăr, ca ori de câte ori treci prin greutăți sau apar întrebări la care nu găsești răspunsuri, chiar dacă ai întâlni „piedici” pe calea pe care o parcurgi, vino la Isus și roagă-L să te călăuzească, oferindu-ți dragostea și pacea Sa…
 
Vino…

Csete Csilla – Edith, Ghid – Conferința Transilvania de Sud

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor