Un accident salvator

„Domnul te va păzi de orice rău, îţi va păzi sufletul. Domnul te va păzi la plecare şi la venire, de acum şi până în veac.”
Psalmi 121: 7,8

Era o dimineață de toamnă târzie, o duminică răcoroasă și un autocar plin de tineri, dornici de o plimbare în natură. După câteva frâne bruște, autocarul lovește un autoturism, distrugând tabla caroseriei. Șoferul, care băuse înainte de a se urca la volan, prins de poliție cu alcoolemie de 1,13 a riscat viața tuturor.
 
Pentru că nu se mai puteau deplasa în continuare cu autocarul, tinerii și-au continuat drumul cu mașinile personale. Dumnezeu nu doarme. Dumnezeu a salvat viața celor aproximativ 50 de oameni. Dacă micul accident nu s-ar fi întâmplat, tinerii nu și-ar fi dat seama de pericol și un accident mai mare ar fi avut loc pe serpentinele periculoase de pe traseul de munte.
 
Îi mulțumim lui Dumnezeu că ne-a salvat și că El ne conduce viața într-un mod minunat.

Crina Ion, Master Ghid – Conferința Muntenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor