Isus și eu

„Ferice de cei cu inima curată, căci ei vor vedea pe Dumnezeu.” Matei 5:8

„Isus te iubește!” acestea au fost primele cuvinte citite de mine! Îmi amintesc și acum bucuria din sufletul meu, anunțând-o pe mami că am reușit sa descifrez literele de pe peretele din camera mea. Isus te iubește!
 
Vreau să-ți amintești asta in fiecare zi, chiar dacă treci prin încercări sau zile triste, Dumnezeu este cu tine și mereu va fi! Când aveam 4 ani, mă jucam prin casă și cântam Imnul meu preferat, “Isus și eu” și abia așteptam sa vina Mântuitorul să ne ia la Cer, sa fim cu toții împreună! Îmi făcusem planuri pentru Veșnicie, cum o să mă plimb cu Domnul Isus de mână, cum mă voi juca cu leii și elefanții, cum mă voi da în leagăn și cum voi sta cu bunicul meu pe iarbă.
 
Îmi doream atât de mult să vină Domnul Isus și Îl simțeam atât de aproape, povestindu-i toate gândurile mele. În acea săptămâna, într-una din seri, pe când dormeam in brațele mamei, am fost trezită de o voce blândă ce mă făcea să mă simt în siguranță. M-am ridicat și m-am uitat în sus, iar acolo am văzut Îngerul, cu aripile întinse deasupra mea si strălucind!
 
În noaptea aceea am simțit Cerul coborând la mine în cameră! Aveam inima curată, inimă de copil! De aceea, Domnul ne îndeamnă sa fim ca niște copilași ca sa ajungem in Împărăția Sa!
 
Te invit ca astăzi sa te gândești cum va fi in Cer, ce Îi vei zice Răscumpărătorului nostru când Îl vei vedea și la reîntâlnirea cu persoanele dragi ție! Haide sa ne rugăm sa fim împreună Acasă!

Paune Diana, Ghid Asistent – Conferința Oltenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor