Simți că poți…mai mult?

„Căci noi suntem lucrarea Lui și am fost zidiți în Hristos Isus pentru faptele bune pe care le-a pregătit Dumnezeu mai dinainte, ca să umblăm în ele.” Efeseni 2:10

Ai simțit vreodată în sufletul tău că ai fost creat pentru a fi parte in ceva măreț? O viață cu un scop mult mai important decât simplele rutine zilnice?
 
Să știi că e adevărat! Biblia spune în Psalmul 139 că înainte de a fi creați, Dumnezeu ne-a stabilit un scop fiecăruia dintre noi. El a planificat chemarea ta in avans, într-un mod unic (Efeseni 2:10).
 
Și simțământul tău că viața înseamnă mult mai mult decât simplele și trecătoarele probleme reprezintă chiar vocea lui Dumnezeu care șoptește inimii tale planul creat pentru viața ta!
 
De asemenea, noi știm că planurile Sale pentru tine sunt bune. Ieremia 29:11 spune că planurile Domnului cu privire la tine sunt gânduri de pace ca să ai un viitor și o nădejde!
 
Dacă simți că Isus te trimite undeva, cheamă-l cu stăruință in viața ta ca să îți arate calea pe care trebuie să o urmezi. Pune-te la dispoziția Sa! Astfel, vei îndeplini partea ta din planul măreț pregătit pentru tine.
 
Dumnezeu ne-a pregătit lucruri și momente pe care nici măcar nu ni le putem imagina! Singurul lucru de care avem nevoie este…CREDINȚA

Stăvărachi Elisei, Master Ghid – Conferința Moldova

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor