Duceți-vă și faceți ucenici!

Apoi le-a zis: „Duceți-vă în toată lumea și propăvăduiți Evanghelia la orice făptură” Marcu 16:15

În acest Sabat avem bucuria de a mulțumi evangheliștilor cu literatura(colportorilor) pentru minunata lucrare pe care o fac pentru semenii noștri. Colportorii au o misiune foarte importantă.
 
Ei merg la oameni, le măsoară tensiunea arterială, le recomandă cărți pentru vindecarea lor fizică și spirituală. Dacă multe persoane refuză să Îl cunoască pe Dumnezeu venind la biserică, aceștia merg la oameni și le oferă cărți care să îi aducă la Hristos!
 
În urmă cu trei ani am avut bucuria de a participa la o campanie de colportaj în Slatina. La acea campania au participat colportorii din Conferința Oltenia și câteva tinere liceene, neadventiste din județul Galați, invitate de o colegă care era adventistă. În acea ocazie m-a impresionat foarte mult devotamentul cu care lucrau acele tinere. Dumnezeu le-a răsplătit cu amintiri frumoase din acea campanie, bucuria care se citea pe fețele celor la care le măsurau tensiunea arterială sau nivelul oxigenului, nu poate fi uitată niciodată.
 
Exploratorule, astăzi, în Sabat, în timp ce meditezi la dragostea lui Dumnezeu pentru omenirea căzută în păcat și la îndemnul Domnului, de a merge să ducem Evanghelia la toată lumea, îți recomand să participi la o campanie de colportaj.
 
Pentru Domnul, gata oricând!

Burtican George, Ghid – Conferința Oltenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor