Gravat pe inimă

“Şi poruncile acestea, pe care ţi le dau astăzi, să le ai în inima ta.” – Deuteronomul 6:6

Îmi amintesc cu drag de clipele frumoase petrecute în taberele de exploratori. Unul dintre momentele mele preferate din zi erau atelierele;

Aici am învățat pentru prima data ce este pirogravura, arta de a grava desene pe lemn cu ajutorul unui termocauter. Procesul pirogravurii evidențiază o caracteristică a lemnului și anume maleabilitatea acestuia în fața focului.

Observând acest lucru, am realizat ca tot așa cum lemnul se lăsa modelat de noi, micii artiști, și inima noastră poate fi transformată de Dumnezeu, dacă îi dam voie sa se atingă de ea cu puterea focului Duhului Său. Ea poate fi pirogravată cu însemnele Împărăției cerești, arătând lumii întregi identitatea noastră divină.

Predă azi inima ta lui Dumnezeu și El, Marele Artist, va așeza pe ea cele mai mărețe opere de artă!

Hadasa Sisu, Ghid Asistent – Conferința Oltenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video