Cine este mai de preț?

”Deci să nu vă temeţi; voi sunteţi mai de preţ decât multe vrăbii.” Mat.10:31

Într-o zi, unul dintre cei doi papagali pe care îi aveam a scăpat din colivie. Deşi pare amuzant, m-am rugat să îl găsesc; țineam foarte mult la el şi nu doream să ajungă în ghearele vreunei pisici. Spre surprinderea mea, l-am găsit. Dar când am încercat să îl pun în colivie, a zburat din nou. Am urmărit să văd unde se duce şi am văzut îngrozit cum o pisică l-a prins şi a fugit cu el.
Am învățat atunci două lecții importante:
1. Dacă eu am suferit atât de mult pentru o pasăre, oare cât de mult a suferit Dumnezeu atunci când Fiul Său a murit pentru noi? Înțelegem cât de mult a dat și a făcut El pentru fiecare dintre noi?
2. Domnul Isus spunea că noi suntem mai de preț decât multe vrăbii. Dacă eu eram atât de interesat de salvarea acelei păsări, cu cât mai mult este Dumnezeu dornic să ne salveze și să fim pentru totdeauna cu El!
Mulțumește-I astăzi Lui pentru că te iubeşte atât de mult şi roagă-L să-ți dea ocazia de a le vorbi şi altora despre această iubire!

David Pătrașcu, Explorator – Conferința Moldova

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor