Un examen reușit!

„Voi face după cuvântul tău. Îţi voi da o inimă înțeleaptă şi pricepută, aşa cum n-a fost nimeni înaintea ta şi nu se va scula nimeni niciodată ca tine.” 1 Împărați 3:12

Mă aflam în fața celui mai mare examen din viața mea. Între timp, înainte de venirea examenului, Dumnezeu mi-a dat un loc de muncă. M-am rugat pentru călăuzirea lui Dumnezeu la examen. Chiar în dimineața examenului eu și cu mama mea am citit din Biblie versetele afișate pentru ziua respectivă.

Primul verset m-a încurajat, așa și al doilea verset. Cât timp mă aflam la muncă, mintea mea era cuprinsă de emoții și frică. Am sunat-o pe mama și cu un glas emoționat i-am spus să meargă cu mine la examen ca să o simt mai aproape și să mă încurajeze. În drum spre examen tot felul de gânduri îmi veneau în minte:(nu o să mă descurc, toți vor fii dezamăgiți de mine, nimeni nu o să mai vrea să vorbească cu mine, o să dezamăgesc pe toată lumea).

Când am ajuns în sala de examen tot ceea ce învățasem, uitasem complet. Când mi-a venit rândul în a-mi susține examenul, m-am rugat lui Dumnezeu foarte mult ca să nu greșesc, și parcă tot ceea ce uitasem îmi venise în minte din nou. Ieșind din sala de examen foarte bucuroasă, mama m-a întâmpinat și m-a întrebat ce s-a întâmplat, iar eu i-am răspuns că a fost totul bine și Dumnezeu m-a ajutat. Domnul m-a ascultat, am obținut rezultate bune la examen. Dumnezeu își ține promisiunea, chiar dacă nouă ni se pare imposibil de realizat și ne ajută în fiecare moment al vieții noastre.

Mihalache Rebeca Alina, Ghid – Conferința Muntenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor