Sursa iubirii

Domnul mi Se arată de departe: „Te iubesc cu o iubire veşnică; de aceea îţi păstrez bunătatea Mea!
Ieremia 31:3

Bob și familia lui se întorceau dintr-o vacanță din Florida când au văzut o pancartă pe care scria „Către Biblioteca Billy Graham”. Curios, băiatul i-a rugat pe părinți să meargă acolo, iar aceștia au acceptat.
Familia a vizitat expozițiile și galeriile interactive, în aceste picturi și tablouri era transmisă vestea bună a speranței și iubirea lui Dumnezeu. În final toți vizitatorii au vizionat un film despre dragostea lui Dumnezeu.
Au fost profund impresionați si chiar au cerut să se roage cu voluntarii rugăciunii. Când au ajuns acasă, aceștia s-au hotărât să meargă la biserica din orașul lor să afle mai multe despre Dumnezeu. Bob a crescut și a devenit explorator, ulterior instructor și astăzi le prezintă copiilor despre iubirea lui Dumnezeu de fiecare dată când are ocazia!

Bună dimineața! Isus te iubește! Oare realizăm noi cine este cel ce ne iubește? Ce te iubește? Creatorul tău, Creatorul întregului univers, cel ce a făcut fiecare atom și fiecare celulă, te iubește! El l-a îndemnat și pe Bob să meargă la bibliotecă și astfel el a aflat despre Dumnezeu și despre iubirea Lui!

De fiecare dată când ne simțim singuri, neiubiți și neînțeleși ar trebui să recitim acest verset „te iubesc cu o iubire veșnică de aceea îți păstrez bunătatea Mea!”. O promisiune și o declarație de la sursa iubirii în sine, de la Creator. O declarație ce ar trebui să ne umple sufletele de fericire pentru ca Da, suntem iubiți!

Așa că nu uita: El te iubește! Dumnezeu te așteaptă! Fă-ți-l prieten, nu ezita!

Gurău Minodora, Conducător de Club – Conferința Muntenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor