Locul meritat

Blândețea voastră să fie cunoscută de toți oamenii. Domnul este aproape. (Filipeni 4:5)

Dacă familia ta are o mașină, știi cât de important este să aibă un loc de parcare. Așa a fost și în cazul meu.

Administrația de locatari a stabilit o întâlnire cu toți posesorii de autoturisme din bloc, pentru a se decide locurile din parcarea auto. A fost și o ocazie unde am cunoscut pentru prima dată toți vecinii. Fiecare vecin a început cu comentarii și argumentări, apoi cu supărări și într-un final s-a ajuns și la jigniri. Deși doream un loc anume pe criteriul primului venit, am lăsat lucrurile să decurgă de la sine. Acest lucru a făcut să nu am loc nici măcar acolo unde nu mai dorea nimeni. Așa că am rămas cu un loc lângă scară, care nici măcar nu fusese marcat, în speranța că va fi numerotat ulterior. Ulterior, locul chiar a fost marcat și numerotat. Locatarii au aflat astfel că au un vecin care nu este certăreț și lasă de la el când este nevoie, iar de atunci eu am fost bucuros să am acel loc foarte aproape de scară.

Poate și tu vrei să primești ceea ce meriți, dar dacă vei alege să fii blând, atunci te vei bucura de lucruri mai frumoase decât cele la care doar speri acum.

Cere-i zilnic Domnului să îți fie aproape și alege să fii blând cum este El.

Gusti Angheluță, Director Asociat Conferință – Conferința Oltenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video