De ce te implici?

“Ți s-a arătat, omule, ce este bine, și ce alta cere Domnul dela tine, decât să faci deptate, să iubești mila, și să umbli smerit cu Dumezeul tău?” (Mica 6:8)

Era pe vremea liceului şi eu, împreună cu cei din clasa mea, ne pregăteam pentru bacalaureat. Dar ca să putem intra în examen, trebuia să facem un proiect, fără de care nu puteam absolvi liceul.

Într-o zi am fost chemat de domnul diriginte, care mi-a spus că va trebui să ne intâlnim toţi următoarea sâmbătă, pentru a stabili detaliile proiectului. Eu i-am explicat că nu pot participa la întâlnire şi am cerut amânarea întâlnirii. Chiar in timpul discuţiei, intră directorul şi ne întreabă despre ce vorbim. I-am explicat situatia, iar dumnealui m-a dat afară din clasă. După câteva momente iese afară şi îmi spune că s-a rezolvat. Ulterior mi-a spus domnul diriginte că directorul m-a urmărit tot anul şi a fost impresionat de cum mă comportam cu fiecate colegă.

Dacă ascultăm de Dumnezeu, ajutorul nu întârzie să apară.

Gigoi Tiberiu Gabriel, Ghid Asistent – Conferința Oltenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor