zidește drept

Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceeace face El nu mai este nimic de adăugat și nimic de scăzut, și că Dumnezeu face așa pentru ca lumea să se teamă de El. (Eclesiastul 3:14)

Am ajuns la cunoștința că tot ce face Dumnezeu dăinuiește în veci, și la ceea ce face El nu mai este nimic de adăugat și nimic de scăzut, și că Dumnezeu face așa pentru ca lumea să se teamă de El. (Eclesiastul 3:14)

Există peste tot în lume clădiri foarte vechi și foarte frumoase. Dar există și clădiri la care îți este rușine să privești, atât de urâte sunt. Ca să clădești o clădire frumoasă, îți trebuie ceva mai mult decât materiale de construcție: îți trebuie unelte. Una dintre cele mai importante unelte este cumpăna. Meșterii o folosesc pentru a se asigura că zidurile construite sunt drepte și bine aliniate vertical. Fără cumpănă, zidurile clădirilor nu ar fi atât de drepte și frumoase.

Cumpăna se folosește de o lege pe care Dumnezeu a stabilit-o și care nu se schimbă: Legea Gravitației! Cumpăna nu face altceva decât să arate varianta corectă, care este cea stabilită de Domnul.

Dacă vrei să faci lucruri frumoase și durabile în viața ta, ai nevoie să fii ca o cumpănă: să te orientezi după singura Lege care nu se schimbă: Legea lui Dumnezeu!

Astfel, dacă te ghidezi după Legea Lui, vei avea parte de împliniri frumoase în viața ta căci vei lucra alături de El. Și atunci când Domnul lucrează, „la ceea ce face El nu mai este nimic de adăugat și nimic de scăzut”. Nu-ți va fi niciodată rușine de ceea ce ai lucrat alături de Domnul!
Amin!

Țucmeanu Viorel Adrian, Master Ghid – Conferința Oltenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor