Mireasmă

Domnul cercetează toate inimile și pătrunde toate închipuirile și toate gândurile. Dacă-L vei căuta, Se va lăsa găsit de tine; dar dacă-L vei părăsi, te va lepăda și El pe vecie. (1 Cronici 28:9up)

În jurul nostru totul caută. Râurile caută marea, marea caută oceanul. Norii caută pământul pentru a-și dărui stropii de ploaie. Păsările caută cerul și pomii pentru zbor și hrană. Animalele caută adăpost și mâncare. Florile caută soarele pentru lumină. 

Florile de cactus american caută să răspândească parfumul lor la peste 1 kilometru distanță. Floarea-soarelui, pe lângă soare și hrană, caută să anihileze plantele din împrejurimi producând o toxină ce ucide florile de lângă ea.

Omul este într-o continuă căutare. Caută să cucerească munții, adâncul, spațiul.

Tu exploratorule ce cauți azi? Ce răspândești în jurul tău: parfum sau otravă? Cauți doar hrană și adăpost sau îl cauți pe Dătătorul vieții? Vrei ceva deosebit? Întâlnește-te cu El! Caută-L și El se va lăsa găsit, dăruindu-ți o zi plină de frumos.

Marin Chirileanu, Conferința Moldova – Master Ghid

Caută podcastul Devoționale pentru Exploratori în aplicația ta de podcast.

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video