Rugăciunea mea pentru tine

Domnul să te binecuvânteze, și să te păzească! Domnul să facă să lumineze Fața Lui peste tine, și să Se îndure de tine! Domnul să-Și înalțe Fața peste tine, și-să-ți dea pacea! (Numeri 6:24-26)

Ce rugăciune de binecuvântare minunată! O rugăciune pe care o vei găsi și în alte pasaje biblice cum ar fi Psalmul 67. Gândește-te la această imagine a lui Dumnezeu care dorește să îți ofere binecuvântarea Lui păzindu-te de orice s-ar putea întâmpla rău, făcând să lumineze fața Lui peste tine, să îți ofere harul Său și să-ți dea pacea. Ce ai putea să îți dorești mai mult? Găsești la El siguranță, iertare și liniște sufletească. În mijlocul agitației acestei lumi, să Îl ai pe Dumnezeu este o adevărată binecuvântare!

Mă rog azi pentru tine ca Domnul să te binecuvânteze în toate felurile. Nu doar fizic și spiritual ci și relațional și emoțional. Mă rog să cunoști binecuvântarea lui Dumnezeu. Fie ca El să te susțină cu brațul Său și să te ajute să depășești orice problemă pe care o ai în viața ta. Mă rog ca El să îți zâmbească astfel încât viața ta să radieze de bucurii nespuse. Mă rog de asemenea să poți simți că ești privit cu blândețe divină, că ești cunoscut și iubit de Dumnezeu chiar și în cele mai întunecate momente ale vieții tale.

Predau ștafeta către tine și te îndemn să te gândești la persoanele dragi ție pentru care ai vrea să înalți și tu acum această rugăciune. Nu refuza acest dar pe care Dumnezeu ți-l pune la dispoziție, de a mijloci în rugăciune pentru bunăstarea celor din jurul tău. 

Fii binecuvântat!


Diana Belean, Ghid – Conferința Banat

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video