Cea mai importantă întâlnire!

„Cine ești Tu, Doamne?”a răspuns el. Și Domnul a zis: „Eu sunt Isus, pe care-L prigonești.” Ți-ar fi greu să arunci înapoi cu piciorul într-un țepuș”. (Fapte 9:5)

Salut! Ne-am cunoscut cândva? Dacă nu, sperăm să ne întâlnim in viitor și să împărtășim din experiențele pe care Dumnezeu ni le-a dăruit! Poveștile de viață sunt frumoase si au menirea să ne conducă să alegem ce este bine și să nu repetăm experiențele nefericite ale altora. Dacă nu cunoști bine o persoană încearcă să nu vorbești despre ea pentru că este posibil să greșești necunoscând detaliile ce țin de această persoană sau să vorbești cuiva care nu este deacord cu tine pentru că el o știe din alt punct de vedere. Ce bine este dacă uneori taci și aștepți să apară lucruri care să clarifice o situație anume…

S-ar putea să ții partea cuiva care nu are dreptate, individ sau organizație, în vre-o revoltă sau demonstrație…sunt din ce în ce mai dese pe Facebook, Instagram, astfel de „chemări” la afiliere într-o direcție sau alta. Cred că nu ți-ai dori să ajungi într-o „furtună” de felul acesta și să plătești consecințele pentru ceea ce urmează. Apostolul Pavel lupta împotriva Bisericii Creștine întemeiate de Domnul Isus. Nu-L cunoscuse niciodată pentru că fusese influențat de învățătorii pe care i-a avut de-a lungul timpului. Pavel avut nevoie de o experiență puternică, personală cu Dumnezeu pe drumul Damascului. Acum este dispus să asculte ce spune Isus iar viața lui este schimbată la 180 de grade. Când poți fi sigur ca ești pe „calea cea bună”? Părerile abundă din toate părțile. Cercetați Scripturile! Este îndemnul Domnului Isus pentru orice om, la orice vârstă. Dacă vei face așa nu vrei greși niciodată drumul in viață. Pentru aceasta ia-ți timp și studiază. Biblia să-ți fie Cartea de Căpătâi întotdeauna, dar nu ca pe o carte magică ci ca pe un Educator venit din Ceruri pentru a aduce înțelegere si lumină în mijlocul confuziei si întunericului.

Să nu uiți: nu întotdeauna familia sau locul unde te-ai născut reprezintă garanția „căii bune”, însă dacă familia ta are și trăiește principiile Bibliei acest lucru reprezintă un mare avantaj Dar tot va trebui să te întâlnești mai devreme sau mai târziu în mod personal cu Dumnezeu! Poate acum cât ești explo sau poate mai târziu, dar cu cât mai repede cu atât mai bine! Cere-i aceasta lui Dumnezeu, să te întâlnești cu El și lasă-L pe El să stabilească detaliile!

Amedeo Andronic, Pastor – Conferința Oltenia

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video