Să-l găsim pe Isus!

Unul din cei doi, cari auziseră cuvintele lui Ioan și merseseră după Isus, era Andrei, fratele lui Simon Petru. El, cel dintâi, a găsit pe fratele său Simon, și i-a zis: „Noi am găsit pe Mesia” (care, tălmăcit însemnează Hristos). (Ioan 1:40)

Bună dimineața dragul meu prieten! În această ocazie avem de găsit o zi specială din viața ta și a mea. Trebuie numaidecât să-i dăm o denumire care să rămână nu doar pentru viața aceasta ci chiar și pentru viața veșnică gravată în cartea vieții. Această zi nu trebuie uitată . Este o zi care poate schimba viața noastră. Această mare zi nu este alta decât ziua când l-am întâlnit pe Isus! Dacă cineva te-ar întreba dacă L-ai găsit pe Isus și în ce fel, ce i-ai răspunde ?

Despre Andrei ni se spune că ziua aceea începuse ca oricare alta, o zi cu greutăți cu multe provocări cu același program, cu aceeași muncă obișnuită de pescar. Pe malul lacului Galileii, Andrei acceptase provocarea de a-L căuta pe Isus la îndemnul Duhului Sfânt manifestat în curiozitatea de a afla unde locuiește Isus? Cine ar fi putut ști unde locuia Isus? Andrei l-a chemat și pe Petru fratele său și în ziua aceea au aflat unde locuia Isus! De fapt Isus nu avea o locuință proprie(Matei 8;20), casa Lui este în inima ta și mea, dacă azi sunt gata să-L caut din toată inima.

Ce frumos ar fi ca în ceruri să se scrie: 8 NOIEMBRIE 2020 …. (pune numele tău) ziua în care L-am găsit pe Mesia.

În ziua aceea Andrei fratele lui Petru găsise cea mai de preț comoară, pe Isus. Te provoc în această dimineață să-L căutăm pe Isus și să nu renunțăm până nu îl vom găsi. Să pornim!

Daniluc Daniel, Pastor – Conferința Moldova

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video