Mă laud cu Domnul

Ci cel ce se laudă să se laude că are pricepere și că Mă cunoaște, că știe că Eu sunt Domnul, care fac milă, judecată și dreptate pe pământ! Căci în acestea găsesc plăcere Eu, zice Domnul. Ieremia 9:24

Când ai un frate mai mare, întotdeauna ai un motiv de bucurie sau de ceartă. Împarți împreună cu el lucruri, poate camera, drumul spre școală, dar…. și mult timp, timp de joacă, de făcut teme împreună, de discuții.

Unul din lucrurile frumoase pe care mi le amintesc cu drag despre fratele mai mare era școala. E o binecuvântare să ai un frate mai mare prin preajmă, să te lauzi colegilor cu „bogăția” ta, iar el, ca un frate mai mare și bun, te „apără” de „dușmani”.

Voi, care aveți frați mai mari, cunoașteți acest sentiment, nu?

Vă lăudați cu el, așa-i?

Vreau să vă provoc azi la un exercițiu, pe toți, fie că aveți frați sau nu: mai citiți o dată textul.

Acum, gândiți-vă  ce puteți face azi, ca să vă lăudați cu Domnul?

Poate îi veți spune unui prieten că Îl cunoașteți, ce lucruri frumoase a făcut pentru voi, poate îi dăruiți o Carte, îi dați share la un cântec, o poză pe Insta sau o invitație la Explo.

Haideți să ne lăudăm cu Domnul!

Alina Mogheri, Ghid – Conferința Transilvania de Sud

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor