Niciodată singur

Și în fiecare zi Mardoheu se ducea și venea înaintea curții casei femeilor, ca să afle cum îi merge Esterei și ce se face cu ea. Estera 2:11

Adeseori găsim situații în care ni se pare că nu este nimeni care să ne ajute sau să ne îndrume. 

Te-ai simțit vreodată singur? Departe de casă, printre străini sau pur și simplu neînțeles de oameni. 

Vreau să-ți amintesc, dragul meu explorator, că Tatăl ceresc are o făgăduință pentru tine: „Nicidecum n-am să te las, cu niciun chip nu te voi părăsi.” 

Experiență lui Mardoheu evidențiază modul în care Dumnezeu știe să ne poarte de grijă (poate fără să fim conștienți): uneori El trimite îngerii Săi, alteori oamenii din jurul nostru, cunoscuți sau necunoscuți, ca să ne susțină, să alunge SINGURATATEA. 

La rândul nostru, suntem trimiși de Tata să fim lumină pentru alții, să alungăm orice fărâmă de singurătate din mintea și inima fraților noștri! 

Te PROVOC în această zi să îți întărești credința, să nu uiți că Dumnezeu nu își părăsește niciodată copiii și te rog manifeștă aceeași iubire și grijă față de semenii tăi.

Semeniuc Raisa, Ghid Asistent – Conferința Transilvania de Nord

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video