Locul tău

Apoi Domnul Dumnezeu a sădit o grădină în Eden, spre răsărit; și a pus acolo pe omul pe care-l întocmise. – Geneza 2:8

Fie că este vorba de școală, acasă, bunici… ne place să aparținem unui loc. Și atunci când iubim acel loc, ne întoarcem cu drag acolo.

Dumnezeu l-a așezat pe om într-un loc special, în care să lucreze, să trăiască zi de zi și să se bucure de tot ce este acolo. O greșeală l-a făcut pe Adam să piardă acel loc și doar ne putem imagina cu câtă durere a ieșit pe acea poartă pentru totdeauna. Și i-a fost dor. A tânjit să vină înapoi dar știa că e prea târziu.

Dumnezeu a pregătit și pentru tine un loc, o grădină, o casă, o biserică… un loc în care tu să te desfășori cu toate darurile tale, talentele pe care le ai, un loc în care poți arăta tuturor cine ești și ce poți face. Dumnezeu știe că acolo tu ești fericit și îi poți ajuta și pe alții să se bucure împreună cu tine.

„Dumnezeu a sădit o grădină…și a pus acolo pe omul…”

Tu ai găsit-o?


Alina Mogheri, Ghid Asistent – Conferinta Transilvania de Sud

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video