O dragoste nemărginită!

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața vecinică – Ioan 3:16

Dragul meu explorator,

Versetul din această dimineață (pe care sunt sigură că îl știi pe de rost) îți amintește, încă o dată, de cât de mult te iubește Dumnezeu. „Dumnezeu este iubire scrie pe fiecare boboc de floare ce stă să se deschidă, pe fiecare fir de iarbă care răsare. Păsărelele încântătoare, făcând să răsune aerul cu trilurile lor înveselitoare; florile, atât de delicat colorate în desăvârșirea lor, înmiresmând aerul; copacii înalți ai pădurii, cu bogatul lor frunziș de un verde viu – toate mărturisesc despre grija părintească și duioasă a Dumnezeului nostru și despre dorința Sa de a-i face pe copiii Lui fericiți.” (Ellen White, Calea către Hristos)

Jertfa Fiului lui Dumnezeu ne dezvăluie imensitatea dragostei Lui. El a iubit și a dat. Noi trebuie să credem și vom trăi. Ea ne spune și azi: „Tu ești valoros! Tu ești al Meu prin creație! Eu te-am făcut. Eu te-am modelat. Tu ești al Meu prin răscumpărare! Dragostea Mea pentru tine este nemărginită!”

Înainte de a pleca, te rog, citește încă o dată versetul. Dar de data aceasta, pune numele tău în el. Iar dacă mai ai la dispoziție 2 minute, cântă imnul „Vedeți ce dragoste!” din culegerea pentru exploratori (nr. 34). Și convins pe deplin de dragostea lui Dumnezeu pentru tine, îți doresc să ai parte de o zi minunată, alături de El!


Ramona Andras, Conducator de Zona – Conferinta Banat

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video

Articolul precedent
Articolul următor