A fost plătit

Fiindcă plata păcatului este moartea: dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viața veșnică în Isus Hristos, Domnul nostru. Romani 6:23

Trăim într-o lume în care, orice are un anumit preț. Ai vrea să mănânci o înghețată cu ciocolată sau de vanilie cu sirop de ciocolată… la final vei auzii prețul. Sau să zicem că ești în Moll…acolo în orașul tău! Intri într-un magazin de haine; îți dorești o pereche de blugi și un hanorac…le găsești, le încerci și îți vin perfect. Ce rămâne de făcut? 

Mergi cu ele la casă și acolo vei afla plata pentru achiziția ta!

Când ne gândim la păcat, ne dă fiori pe șira spinării când aflăm că se plătește. Dar nici euro nici dolarii sau alte monede, nici toți banii din pușculița strânși de zeci de ani nu ar putea achita plata păcatului. În Biblie este scris: „Plata păcatului este moartea”. Sună dur, dar e adevărat! Se plătește cu viața ta. Să nu fi supărat, exista un Prieten special care îți oferă haina Lui albă, fără pete de păcat. E gratis, ia-o, te ajută să o îmbraci… Isus a plătit cu viața Lui pentru tine și își dorește ca tu să fii fiul Său, pentru că mai are ceva pentru tine: viața veșnică.

Poți veni la Isus așa cum ești și el te va primii! Roagă-L să-ți arate pe unde își face loc păcatul în viața ta, iar El te va ajuta sa fii curat! Îți doresc o viața veșnică cu Isus Hristos!

Ionuț Miholcan, Instructor Exploratori, Baia Mare

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video