Vei vinde câinele?

Fiindcă plata păcatului este moartea: dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viața veșnică în Isus Hristos, Domnul nostru. Romani 6:23

Câteva erupții cutanate severe l-au determinat pe un individ care locuia într-o zonă de munte să coboare pentru un consult medical. După conversația obișnuită legată de posibile surse de infecție au urmat o serie de teste medicale pentru a determina cauza eczemelor. La final doctorul l-a sfătuit să renunțe cât mai repede la câinele său deoarece el era cauza reacțiilor alergice. La plecare unul dintre medicii prezenți în sală l-a întrebat pe individ dacă își va vinde câinele sau îi va da drumul pur și simplu. „Niciuna, nici alta”, răspunse omul supărat, „mă voi duce să aud și opinia altui medic, poate se găsește altă soluție la problema mea.”

Tot așa este și cu păcatul îndrăgit de noi. Încercăm să găsim soluții, răspunsuri și alte variante pentru ca să nu renunțăm la el dar în final constatăm că toate soluțiile au fost un eșec. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru darul vieții prin Domnul Isus.

Marie Nicu, pastor,Transilvania de. Sud

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video