Nunta!

Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios și drept, ca să ne ierte păcatele și să ne curățească de orice nelegiuire. 1 Ioan 1:9

Nuntă! Nuntă mare, cu mulți invitați, peisaj de vis, meniu ales cu grijă, muzică de calitate, haine și hăinuțe de zile mari. Băiețelul alerga de colo-colo, găsindu-și colegi de joacă pe cei de-o înălțime cu el. Părinții copilașilor, adunați în grupuri, se bucură de adierile de pe afară și, din timp în timp, privesc grijuliu spre cei mici.

Sunt vreo trei săptămâni de când băiețelul a scăpat de scutec. Bucurie mare! De acum suntem mari!

În iureșul jocului, într-un moment de neatenție, se întâmplă „necazul”. Copilașul fuge și se ascunde sub masa unor nuntași. Apare instalatorul, femeia cu curățenia…Într-un final, dau de el după miros. Pleacă instalatorul zâmbind în timp ce  nuntașii se reped la ferestre pentru puțin aer curat.

Apare mama. Îl ia în brațe așa cum este, iese în grabă și deschide geanta ei mare unde are de toate: șervețele umede, hăinuțe curate și un mic parfum.

Dacă băiețelul ar fi fugit direct la mama, ar fi rămas de la nunta aceea cu alte amintiri, mult mai frumoase.

Ionel Indricău – masterghid

Explo
Explo
Exploratorii iubesc oamenii, natura și pe Dumnezeu. Ei își dezvoltă spiritul de aventură prezent în orice adolescent, prin drumeții, îndemânări, hobbyuri în întâlniri săptămânale ale cluburilor. Scopul lor este să-și formeze caractere nobile și personalitatea demnă și utilă familiei, societății și lui Dumnezeu.

Primește în fiecare zi pe Telegram devoționalul preferat. Citește mai multe aici.

Ascultă podcastul Devoționale Audio

Publicate astăzi

Versetul zilei

Urmărește Devoționalul Video